Slagter Friis ApS

Dagens ret

Uge 51

Tirsdag den 17. december
Hjemmelavet biksemad med spejlæg og rugbrød.

Onsdag den 18. december
Boller i karry med ris og chutney.

Torsdag den 19. december
Krydderskinke med grønlangkål, hvide kartofler og sennep

Fredag den 20. december
Rullesteg med brunede kartofler, rødkål og god sauce.


Uge 2

Tirsdag den 7. januar
Slagtergryde med hjemmelavet mos og surt.

Onsdag den 8. januar
Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler, bønner, surt og sauce.

Torsdag den 9. januar
Dampet laks med tomater, stuvet spinat og smørstegte kartofler.

Fredag den 10. januar
Brændende kærlighed med mos og rødbeder. 
 

Uge 3

Tirsdag den 14. januar
Cremet pastaret med skinke, champignon og fløde.

Onsdag den 15. januar
Stegt kalvelever med bløde løg, brun sovs og smørstegte kartofler.

Torsdag den 16. januar
Sprængt kalvebryst med peberrodssauce, kartofler og grøntsager.

Fredag den 17. januar
Fiskefrikadeller med hollandaise sauce, kartofler og grøntsager.

Pr. portion kr. 65,-

Levering i byen kr. 9,-


Det er altid klogt at bestille i forvejen til afhentning i butikken.

Få hver ottende dagens ret gratis...

Medbring kuponen og få et gældende stempel.
(Ps. Gælder ikke for leverancer i byen)

HENT RABATKUPON HER!

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.