Slagter Friis ApS

Dagens ret

Uge 12
Tirsdag den 19. marts

Boller i karry med ris, chutney og kokos.

Onsdag den 20. marts
Fiskefrikadeller med smørstegte kartofler, hollandaise sauce og broccoli.

Torsdag den 21. marts
Skinkeschnitzel med råstegte kartofler bearnaisesauce og ærter.

Fredag den 22. marts
Rullesteg med timianstegte kartofler, sovs og grønsager.

Lørdag den 23. marts (kun mod forudbestilling).
Hjemmelavede finker med rødbeder og rugbrød.

Uge 13
Tirsdag den 26. marts

Bøf stroganoff med god mos og surt.

Onsdag den 27. marts
Cremet pastaret med skinke, champignon og fløde.

Torsdag den 28. marts
Flæskesteg med kartofler, rødkål og surt.

Fredag den 29. marts
Hvidvinsdampet laks med stuvet spinat og smørstegte kartofler.

Lørdag den 30. marts (kun mod forudbestilling).
Slagterens biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder.

Uge 14
Tirsdag den 2. april

Hakkebøffer med bløde løg, kartofler, sovs og grønt.

Onsdag den 3. april
Lasagne med tomatsalat.

Torsdag den 4. april
Krondyrsteg med smørstegte kartofler, vildtsauce og stegt grønt.

Fredag den 5. april
Mørbradgryde med mos, surt og grønt.

Lørdag den 6. april (kun mod forudbestilling).
Tomat/ferskensuppe med flute.
 

Pr. portion kr. 62,-

Levering i byen kr. 9,-


Det er altid klogt at bestille i forvejen til afhentning i butikken.

Få hver ottende dagens ret gratis...

Medbring kuponen og få et gældende stempel.
(Ps. Gælder ikke for leverancer i byen)

HENT RABATKUPON HER!

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.