Slagter Friis ApS

Dagens ret

Uge 21
Tirsdag den 21. april

Hakkebøf med kartofler, bløde løg, sauce og grøntsager.

Onsdag den 22. maj
Onsdags schnitzel med stegte kartofler, grønt og bearnaise.

Torsdag den 23. maj
Hamburgerryg med kogte kartofler, aspargessauce og gulerødder.

Fredag den 24. maj
Thaipanderet med ris, karry/kokossauce og speltbrød.

Uge 22
Tirsdag den 28. maj
Stegt medister med kogte kartofler, rødkål og sauce.

Onsdag den 29. maj
Glaseret svinebryst med stegte kartofler, grøntsager og tomatsauce.

Torsdag den 30. maj
Kristi himmelfartsdag - lukket.

Fredag den 3. juni
Sprængt glaseret oksebryst med sommergrønt og hvide kartofler.

Uge 23
Tirsdag den 4. juni

Mørbradgryde med cocktailpølser, champignon og grov mos.

Onsdag den 5. juni
Grundlovsdag - lukket.

Torsdag den 6. juni
Krondyrkrebinet med vildtsauce, stegte kartofler og råstegte bønner.

Fredag den 7. maj
Italiensk fyldt pandekage med kalkunfyld, tomatsalat og flute.

Pr. portion kr. 65,-

Levering i byen kr. 9,-


Det er altid klogt at bestille i forvejen til afhentning i butikken.

Få hver ottende dagens ret gratis...

Medbring kuponen og få et gældende stempel.
(Ps. Gælder ikke for leverancer i byen)

HENT RABATKUPON HER!

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.