Slagter Friis ApS

Månedens Kødbox

April 2019

1 stk. skinke, ca. 800 g
4 stk. hakkebøffer
4 stk. marinerede kyllingebryst
1 kg svinemørbrad
4 stk. kalkunschnitzler
1 stk. marineret skinkeculotte
1 stk. roastbeef
1 kg frikadellefars
800 g hakket oksekød
500 g skinkekød i tern
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
800 g gryderet
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Maj 2019

4 stk. tykstegsbøffer
4 stk. kalkuntournedos
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. hakkebøffer med krydderkant
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 kg filet royal
600 g skinkekød i strimler
4 stk. Cajunkoteletter
750 g lammesauté
4 stk. majkoteletter
1 stk. svinemørbrad
1 stk. landkylling
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Juni 2019

1 stk. svineculotte
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster teriyaki
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. marinerede kalkunbjælker
1 stk. marineret svinemørbrad
600 g skinkekød i strimler
1 stk. roastbeef
2 stk. côte de porc
4 stk. sommerspyd
750 g panderet
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 20

600 g oksekød i tern
4 stk. forårskrebinetter
(med tomat og feta)
600 g hakket kalve- og skinkekød
1 kg rødvinsmarineret nakkefilet
1 pakke pølser

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 21

6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaii koteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 22

Ugens slagter færdigret
700 g skinkegryde
4 stk. koteletter (græskmarinerede)
1,2 kg ølmarineret oksesteg
600 g hakket oksekød

DKK 299,00

Hent opskrifter

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.