Slagter Friis ApS

Buffeter

Italiensk buffet

• Italienske pandekager med kalkun, spinat, karry og champignon.
• Kold anrettet culotte i balsamico marinade eller Varm kalveculotte med pesto.
• Lune gratinerede kartofler med broccoli og soltørrede tomater.
• Ruccula/biondasalat med ristede pinjekerner, parmesanflager samt balsamico dressing.
• Hjemmelavet italiensk pastasalat med soltørrede tomater, feta, sukkerærter og pesto
• Hjemmebagt italiensk brød samt smør.

Minimum 10 personer.
Kan tilkøbes fra 6 personer og op Kr. 205.-

Vis mere
Pr. person
Kr.
185,00

Luksusbuffet den store

• Farseret Rødspætte med laksefars og urter, dertil krydderurtedressing
• Helstegt Kalveculotte, glaseret med mango chutney
• Ovnbagte flødekartofler med porrer
• Frisk æble-rødbedesalat
• Hjemmerøget Andebryst med tyttebærcreme
• Lollandsk tørret og røget spegeskinke pakket i melon
• Svinemørbrad bøffer med ristede marksvampe og svampesauce a’ la creme
• Forskelligt blandet salatbord med dressing
• 2 slags af Vores eget madbrød
• 2 slags ost med portvinsmarinerede valnødder og blandet frugt og ostekiks

Minimum 20 personer.


Kan tilkøbes fra 10 personer og op. Kr. 289.-

Vis mere
Pr. person
Kr.
269,00

Ungdomsbuffet

Ungdomsbuffet // Voksenbuffet.

• Mangoglaseret kalveculotte
• Urtefarseret kalkunbryst
• Kryddermarineret og stegt skinke
• Frisk blandet grøn salat med hjemmelavet dressing
• Flødekartofler med porrer og rasp
• Hjemmelavet Grønsagstærte 2 slags

Minimum 15 personer.

Kan tilkøbes fra 10 personer og op. Kr. 179,-

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
169,00

Årstidens buffet

Forårsbuffet

Sælges i perioden 1. marts - 31. maj.


• Røget tun med syltede gulerødder
• Grønne asparges, stegt i tørret svinebryst
• Unghane salat
• Kalveculotte med urter og parmesan creme

• Nye kartofler med estragonsmør
• Spændende oste med rabarberketchup og rosmarin knækbrød
• Fransk chokoladetærte med ananas salsa
• Brød og smør

Minimum 20 personer.


Vis mere
Pr. person
Kr.
239,00

Sommerbuffet

Sælges i perioden 1. juni - 31. august.



• Rejer med lime mayo
• Carpaccio af marineret sommer buk med plukkede salater og parmesanflager
• Pasta med sukkerærtepuré
• Lammekølle i sommer urter
• Jordbær-agurkesalat
• Peberstegt svinemørbrad
• Blå kartoffelsalat med gul peber, blomkål og spinat. (Hvis blå kartofler kan skaffes da det er en kort periode ellers nye kartofler )

• Oste med rugkiks og tomat relish
• Jordbærtærte med mascarpone cremé
• Brød og smør

Minimum 20 personer.


Vis mere
Pr. person
Kr.
239,00

Efterårsbuffet

Sælges i perioden 1.september - 30. november.

• Lakserøget sild med trøffel æg

• Fasansalat med skovens bær og nødder
• Røget dyrekølle med tranebærpesto
• Svampetærte.
Krondyr osso buco.
Kartoffel kastanie mos
• Oste med kvædechutney og honningsyltede valnødder
• Brombær muffins med Græskarmousse
• Brød og smør

Minimum 20 personer.


Vis mere
Pr. person
Kr.
239,00

Vinterbuffet

Sælges i perioden 1. december - 29. februar.

• Røget laks med wasabi mousse og soja
• Confit af andelår
• Æblesalat med selleri og peberrod
• Helstegt oksefilet med rattouille sauce
• Små kartofler, bagt med vildsvinebacon og hvidløg
• Oste med rødbede salsa og nøddetoast
• Halve pærer med marcipan og chokoladetrøffel samt vanilje is
• 
Brød og smør

Minimum 20 personer.


Vis mere
Pr. person
Kr.
239,00

Alle vores buffeter er lavet fra bunden af.